Over mij

Hi, Ik ben Marijn!

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met het vastleggen van momenten.Fotoboeken en een telefoon vól foto’s, die ik regelmatig terugkijk. Even terug naar de herinnering, naar dat moment. Precies wat fotografie voor mij betekent.

Mijn naam is Marijn. Ik ben 30 jaar oud en ik woon in het gezellige Zelhem. Sinds een jaar of zes mag ik niet alleen momenten voor mijzelf, maar ook momenten voor anderen vastleggen. De liefde van een koppel, het geluk van een kindje op komst, de blijdschap als de baby er is of de gezelligheid (en soms chaos 😉 ) van een gezin. Ik merk elke keer weer dat ik met zoveel energie naar huis ga, na een shoot.

Over mij

Hi, Ik ben Marijn!

Marijn Ebing Fotografie - Marijn
Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met het vastleggen van momenten. Fotoboeken en een telefoon vól foto’s, die ik regelmatig terugkijk. Even terug naar de herinnering, naar dat moment. Precies wat fotografie voor mij betekent.
 
Mijn naam is Marijn. Ik ben 29 jaar oud en ik woon in het gezellige Zelhem. Sinds een jaar of vijf mag ik niet alleen momenten voor mijzelf, maar ook momenten voor anderen vastleggen. De liefde van een koppel, het geluk van een kindje op komst, de blijdschap als de baby er is of de gezelligheid (en soms chaos 😉 ) van een gezin. Ik merk elke keer weer dat ik met zoveel energie naar huis ga, na een shoot.
Marijn Ebing Fotografie - Marijn

Geduldig (over)enthousiast 😉 Dierenknuffelaar Perfectionist Dropverslaafd Huismus Natuurliefhebber

Als ik anderen zou vragen mij te omschrijven weet ik zeker dat ze ‘een beetje overenthousiast’ zullen zeggen. Ga ik naar de winkel voor één plant, kom ik er met minstens tien thuis. Ik ga er helemaal voor, maar grote kans dat die hobby na een halfjaar weer is verdwenen.
Zo dacht mijn vriend ook dat dat met fotografie ging zijn…

Zes jaar geleden had ik voor het eerst een camera in mijn hand. De eerste de beste camerakit die ik tegenkwam in de Mediamarkt, kocht ik. En nu, zes jaar later, blijkt wel dat het geen tijdelijke hobby is geweest 😉 Ik mag het fotograferen mijn werk noemen, en dat vind ik te gek!

Naast mijn fotografieavontuur ben ik bezig met mijn leerwerktraject tot verpleegkundige.
Een combi die perfect werkt voor mij, fotografie en het werken in de zorg.